13_mustatausta%20kopio-1.jpg

Poljin eilen  Duo Milla Viljamaa & Johanna Juholan keikalle. 
Tangokonsertti haitarin ja pianon voimin vaikutti minuun syvästi. En ole aikoihin kuullut mitään niin herkkää, iloista ja kirkasta musiikkia. Nauroin ja hymyilin, leijuin muun yleisön mukana musiikin sisällä.

Innostuin ostamaan uusimman levynsä, se edellinen mulla jo onkin.

mi%20retorno.jpg

Levyltä löytyvät mm. sellaiset hiemot kappaleet kuin Tango hississä ja Kärpäsen paratiisi.

Uskaltauduin vielä hakemaan levyyn nimmarit. Yllätyin suuresti duon ystävällisyydestä, ei jälkeäkään nuivaudesta nimmarinhakijaa kohtaan ja toivottivat vielä mukavaa iltaa. Mun teki mieli sanoa Johannalle, että sä olet maailman kaunein nainen, mutten sitten kehdannut. Kerroin sen sijaan kuunneelleeni heitä jo vuosia ja päässeeni vihdoinkin näkemään heidät livenä. Kiitos!

00240_kraft5.jpg


Olin niin hyvällä tuulella keikan jälkeen, että soitin jopa pomolleni kysyen vieläkö viikonlopunviettokutsu on voimassa. Saunoisimme, oluilisimme, pelailisimme jne. 
Vielä, muttemme löytäneet sopivaa aikaa.
Sen sijaan mä saatan lähteä pomon mukaan työmatkalle Turkuun. Jospa nukkuisimme jälleen Seurahuoneella. 
Fiilistelin jo edellisellä Turun työreissulla hotellin 30-lukulaisessa hengessä tangoa ja sen sellaista romantiikkaa. 
Cosmic Comic Cafe oli myös mieleeni.

Loppuilta sujui turhan kaljoittelun merkeissä Rokkiterassilla scifiporukoissa. Tampereella onnistuin juomaan iisisti elikkä väliin vettä ja limppaa sekä kahvia, mutta eilen en malttanut rajoittaa. Join hieman liikaa. Törmäsin vanhaan ystävään 17 vuoden takaa. Päivitimme kuulumiset, joita riitti ja puimme vanhoja asioita. Muutama mysteeri selvisi minulle, joista itse asiassa hieman järkytyin. Aprikoin kuulemaani tänään peiton alla koko päivän. 
En jaksanut lähteä coneihin. Harmi.

Valmistaudun Duon soidessa illan naamiaisiin. Kokomusta puku päälle krakalla. En aio esiintyä.
Piazzollan Coral soi. Alakuloa eetterissä.

- Johannes -