913092.jpg

Zombielove by !eidomon.

Kaipaan kosketusta, kaipaan läheisyyttä ja ihmistä. Naista rinnalleni. Mutten osaa ihastua naiseen, jollainen tekisi minulle pitemmän päälle hyvää. Tasapainoiset naapurintytöt eivät yksinkertaisesti herätä minussa mitään. Olen yrittänyt, mutta suhteet ovat kariutuneet ennen kuin ovat ehtineet syntyäkään. En huomaa tasapainoisia tavallisenoloisia naisia. En haluaisi olla elitistinen, enkä pidä itseäni erikoisena. Jethro Tull muuten soi. Didididididii. Jyrisee. Kaipaan naiselta räväkkyyttä, suorapuheisuutta, omaperäisyyttä ja rikasta ajattelumaailmaa. Kiinnitän ensiksi huomiota olemukseen, pukeutumiseen, epämissimäiseen ulkonäköön ja jutteleen päästäessäni tartun tuoksuun, eleisiin, ilmeisiin ja ennenkaikkea päänsisäiseen maailmaan. Jopas tää Jethro sopii fiilikseen. Jos kykenee nauramaan yhdessä itselleen ja puhumaan huomaamatta tuntikausia tuopin äärellä, niin olen myyty, epätoivoisesti. Teen aikani tuskailtua aloitteen ja saan yleensä turpaani. Jaksan silti yrittää uudelleen jonkun toisen kohdalla joskus toiste. Tänä vuonna olen yrittänyt kerran Olennon kohdalla, koska hän on kaikea mitä voisin ikinä kaivata, mutta tiesin jo etukäteen mitä hän vastaa, joten oikeastaan vaan ilmoitin mitä tunnen. Olemmehan ystäviä jo useamman vuoden takaa.

Jotenkin nää ihastumiset ja kohtaamiset eivät mene yksiin. Toinen osapuoli jää melkein aina lehdelle soitteleen ja suremaan saavuttamatonta. Tähän liittyen ajattelen exääni Lumikkoa melkein päivittäin. En vain kyennyt elämään hänen kanssaan ja pahin masennuskausi & päällekaatuvat asiat sattuivat samaan syssyyn. Olen pahoillani itselleni ja hänen ja hänen lastensa puolesta. Sattuu.

913090.jpg

From the Water by !eidomon

Tiedän ja yritän ihastua tasapainoisiin ihmisiin tai ainakin sen verran ehjiin, että sopuisia yhteiselo sujuisi, mutta huomaan aina kapsahteeni samaan kuuseen yhä uudelleen. Terapeutti piti tätä erityisen epätoivottavana piirteenä. Olen osittain samaa mieltä. Toisaalta toinen siipirikko ymmärtäisi minua ja minä häntä, jos vain osaisimme paikata toistemme haavoja, emmekä repiä uusia, kuten joidenkin kohdalla on sattunut. Pitäisi kyetä sanomaan pelkonsa ja epävarmuutensa ääneen, antaa toiselle tilaa ja tulla lähelle kun toinen sitä kaipaa. Olla läsnä, vaikkei olisi paikalla.

Minusta tuntuu kohtuuttoman julmalta, että terapeutti menee sanomaan joillekin ihmisille, etteivät he pysty seurustelemaan, eikös se ihmisenläheisyys ja aito rakkaus ole kuitenkin elämän tärkein asia ja kyllä rikkinäinenkin ihminen saattaa kasvaa suhteessa oikean ihmisen kohdatessaan.

913089.jpg

Darkfae by !eidomon

Herään niin usein keskelle kaipuuta ja nukahdan niin usein kaipuuseen. Maata ihmisen sylissä ja uskaltaa olla heikko, heikko yhdessä.

- Johannes -

Lähden juokseen eteerisen naisen perään. Mutten tavoita ja raskaaksi käyvät jalkani uppoavat yhä syvemmälle. Kaadun suohon, enkä pääse enää ylös. Happi loppuu.

913104.jpg

Dreamland by ~li-bra