Hei


1191936297_twnc.jpg
Tom Waits ja Nick Cave. Tämän illan tulkit.


Ei onnannut keskiviikkona ykköslinja. Turha juoma, maistuu lähinnä kitkerälle ja maksaakin melkein yhtä paljon kuin tavan tuoppi. Sen verran rajoitin muun ohessa, että jätin kaksi viimeistä tuoppia muutamaan kulaukseen. Rahanhukkaa vähävaraisella, mutta kaipa ostaminen sinänsä ja tuopin äärellä istuminen ovat mulle oleellisia rituaaleja. Harvoin jos koskaan olen lähtenyt baarista jättäen käytännössä täyden tuopin pöytään. Pikkuhiljaa etiäpäin.

1660860.jpg
Ihmisellä pitää olla haave.

Terapiaa on jäljellä enää kaksi istuntoa ennen heinäkuun taukoa. Sain siksi varttitunti ennen keskiviikon istunnon loppumista aloitettua kuukausien jahkaamisen jälkeen hyväksikäyttömuistojeni käsittelyn. En saanut sanottua paljoa, enkä kyennyt koko asiaa vielä aktiivisesti ajattelemaan. Purin sitä kaameaa tuhoavaa tunnetta, joka valtaa mut katsoessani tai lukiessani raiskaus- tms. kohtauksia elokuvissa ja kirjoissa et uutisissa. En pystynyt määrittelemään tunnetta terapiassa, enkä pysty siihen nytkään. Minua pelotti istunnossa, koska se tunne alkoi velloa pelkästään siitä puhuessani. Tuntuu niin pirun hauraalta fyysisesti, että voisin hajota pölyksi yhdestä kosketuksesta. Tunne on erilainen kuin paniikkihäiriö taikka masennusahdistus. En saa siitä otetta, enkä haluakaan saada, mutta pakoo mun on aiheessa edetä Kelan korvatessa mulle tätä terapiaa. En voi viivytellä enää yhtään pidemmälle.

Mä saatan oikeasti mennä ihan puihin lukiessani pikku-uutista raiskauksesta, väkivallasta tai ihan vaan jostain romaanin rakastelukohtauksen yksityiskohdasta, vaikkei kohtaukseen sinänsä liittyisi minkäänlaista pakottamista mihinkään suuntaan.

1660859.jpg
Ens jussiksi tällasella mökille?

Loppuun mukavaa: Moira saapui tänään Mansesta, kävimme pikkuporukalla auringonpaisteisella laivaterassilla, oli erikivaa ja huomennahan me lähdemme mökille juhannuksen viettoon. Ruoat hankin jo tänään kyljyksiä lukuunottamatta. Kävin ostoksilla etnoruokakaupassa. Viininlehtikääryleitä mmm. ja muita herkkuja. Päätin ostaa huomenna varulta olutta, jotten joutuisi kärvisteleen koko viikonloppua, jollen jaksa seurata muiden kännäämistä. Pari jättämiseroa porukassa, joten itkukännejä tiedossa ;) Mut sitä vartenhan ystävät on, että voi vuodattaa olkapäätä vasten räkä poskella. :)

1660885.jpg
Maailman kaunein suudelma.

Mukavaa Juhannusta kaikille. Sunnuntaina palataan ...

- Johannes -