Moi

1338266.jpg

Ollut kaameeta. Ahdistusta, pelkotiloja, vaikeaa uskaltaa nukkua.

Kävin silti eilen kaupungilla hoitamassa asioita ja kahvilla Taitelijan kanssa. Virkisti mieltä. Piti istua huomenna työkaverin kanssa, mutta lähdenkin Olennon kanssa katsomaan paria naivin ihanaa indietaiderokkibändiä. Ulkovaatteet päällä tässä istun bussia odotellen. Kummallisen luottavainen fiilis. Tiedä vaikka löytäisin illemmalla oikeaa seksiä, naiskumppanin itselleni tai muuta. Olento kaipaa samaa, mutta valitettavasti emme löydä vastausta toisistamme. Peruin siksi huomisen. Kaiken varalta. 

1338264.jpg

Mukava mennä luoksensa. Höpöttää ja jauhaa leffoista, musasta, ihmisistä, juoda pari olutta ja painua keikalle. Tyystin toinen fiilis kuin ennen vuodenvaihdetta, jolloin päällimmäisenä pyöri pään sekoittaminen ja niin toiminkin. Homma pysyy nyt hanskassa kuten aiempina harvoina iltoina viime aikoina.

Mulle tyypillisesti en saanut millään päätettyä mitä laittaisin päälle. Kokeilen aina kaikenlaista lähtien jostain yksityiskohdasta. Tänään harmaasta huopahatusta. Mutta päädyn aina tylsästi vakikuteisiin. No, laitoin nyt Olennon mieliksi Bundeswehrin hupparin päällystakiksi.

1338261.jpg

Vanha Rolling Stones soi taustalla. Miksei nykymusasta tihku läpi samanlainen avoin seksuaalisuus. Vai liekö musta vain tullut vanha käppänä, joka ei ymmärrä mistään mitään. Mä rakastelisin mielummin räkäisen saksofonin ja vaihtelevan rytmilajin tahtiin tasaisen jumputuksen sijaan.

Tähän taitaa olla parempi lopettaa.

1338262.jpg

Johannes toivottaa mukavaa iltaa

P.S.
Hannes: Kiitos meilistä. Vastaan heti kun jaksan. ollut tosiaan aika kaameeta viime päivinä.