Hei

Olen lukenut kolmatta päivää läpi blogiani alusta kohti tätä päivää. Tv-sarjoissakin tehdään koostejaksoja vanhasta, joten Olkaa hyvä:

>>>


Mie heräsin tänäänkin painajaisiin, mutta edelleen huojennuksen kera.

Aamu, nälättää, hiukan paleltaakin tallustaessani keittiöön laittaan kahvia. Hieraisen silmiä, kahvivesi kattilaan kiehahtamaan, kylppäriin aamutoimien äärelle, harjaan hampaat, teen tarpeeni, laitan budohousut jalkaan ja verkkopaidan ylleni, jalkaan lämpimät villasukat, vesi jo kiehahtaa, intiaanisokeria kupin pohjalle, päälle pari lusikallista africafea ja vettä, kuppi höyryää ja tuoksuu aamulle, banaani kaapista, vieressä mielialalääkepurkki, jätän sen tänäänkin siihen.

1209062.jpg

Aamiaisen jälkeen tein seuraavaa, silkasta ilosta.

Rakkaat lukijat Siskot et Veljet tekin voitte osallistua mie et miun sunnuntaihetkeen. Tehkää seuraavasti:

pukekaa yllenne löysät luonnonmateriaaleista tehdyt vaatteet, joissa olette luonnollisesti itsenne kanssa. puuvilla, villa, pellava ja luonnonsilkki toimivat hyvin eri yhdistelminä. Pois kaikki luonnoton. Me kavahdamme niitä.

1209050.jpg

paljaat jalkaterät luovat aidon tunnon maahan, mutta jos olet vilukissa niin paksut villasukat tuovat lämmön lisäksi muassaan ihanaa pehmeyttä.

etsikää kotoanne rauhallinen muutaman neliön kokoinen alue, jossa alustana aito puulattia, villainen, puuvillainen tai paperinen matto, miksei myös aito tatami. Kavahdamme jälleen luonnottomia keinotekoisia materiaaleja.

asunnon lämpötilan tulisi myös mukailla luonnollista olotilaa, laske lämpötila alemmaksi, jos pidät luonnotonta ylilämmintä kuivaa huonelämpöä. akkuna raolleen, et saa tuulahduksen raikasta ilmaa.

clipboard35.jpg

levylautaselle, cd-soittimeen, mp3 soittimeen taikka tietsikalle soimaan mahdollisemman pitkä rauhallinen reggae-kappale. dub toimii mainiosti. koko levy tai hakemisto sellaisenaan tai suflaamalla. tai yksi ylivertainen kappale repeatilla.

älä hätäile, jollet omista reggaeta, netistä löytyy levysoitin plättyineen. Lee Perry Dub

takaisin valitulle paikalle. antaa musiikin viedä mennessään. silmät kiinni voi upota helpommin ääneen ja kehollisuuteen. sinulla ei ole hätä eikä kiire, leiki jalkaterillä, polvet notkeaksi, lantio liikkelle, hartiat liukkaiksi ja käsivarret heilumaan pään pitäessä omalla liikkeellään hommaa kasassa.

1209065.jpg

jos kotoa löytyy lapsukainen, niin mukaan iskän taikka äiskän tanssiin.

Olet olemassa, maailma on sinussa ja sinä maailmassa.

~ johannesseai ~

Ja sit päikkärit

1209066.jpg