Hei

RubberSoulUK.jpg
Taisin pitää kerran vuoden tällaista lettiä.
Kunnes palasin punkkiin
.

Saanut mitään aikaiseksi eilen ja tänään.

No, tiskasin äsken ja pesin eilen pyykkiä ja kirjoittelin ahkerasti muilla forumeilla, myös uskonnosta. Jaksanut enää täällä paitsi lyhyesti kommenteissa . Nou hätä.

Mä vierastan karismaliikkeitä, koska ne eivät jätä tilaa omaehtoiselle uskonnolliselle ajattelulle ja mun mielestä aitoa syvällistä uskonnollisuutta ei voi olla ilman omaa löytämisen ja oivalluksen mahdollisuutta. Rakkautta ei voi syntyä käskemällä.

Valmistaudun parhaillaan iltaan. Ekaks kauan odottamani camp-huumorikeikka. Vielä muutama tunti. Ois jo. Sit yritän ehtiä vielä toiselle keikalle. Tiedä vaan kumman valitisin kahdesta vaihtoehdosta. Jospa lipputilanne ratkaisisi asian puolestani. On tullut juostua melkein joka perjantai kahdelle keikalle. Tai siis juostua sille jälkimmäiselle. Viime perjantainakin näin kaksi aivan upeaa keikkaa. En ole tanssinutkaan pitkään aikaan yhtä antaumuksella.

mule.jpg
Vähänkös komeet. Pitää alkaa säästään rahaa.

Yritän aktivoitua suunnittelemani Tampereen matkan lisäksi. Lupauduin puhumaan talonvaltauspaneelissa ex-Oranssina ja lupauduin myös erään festivaalin talkootyöläiseksi jakamaan ruokaa muille talkoolaisille. Ajattelin et saattais vaikka tutustua johonkuhun.

Toiset rakentelee prätkiä, mä alan silittään paitaa ;-)

- Johannes -

1295696.jpg
Jos laittais nää tänään jalkaan.