Hei

1785176.jpg

Kiire.

Ollut kamala päivä. Kertakaikkiaan ja edellinen yökin. Kerron siitä huomenna illalla. Koetin parantaa fiilistäni ja fyysistä vointiani ostamalla kotikaupunkini ulkoilukartan yms. pientä. Ei auttanut.

Uusi kaverini soitti (Se ex fyysinen mies) ja pyysi Setan bileisiin. Mua ei oikeastaan huvita lainkaan, mutta ei kai tämä voi huonommaksi enää mennä. Ellen sitten saa turpaani, koska täällä kaupungissa vietetään kahta isoa tapahtumaa idioottituristeineen. Kaverini varoittikin, että älä laita tällä kertaa yllesi SS-asusteita. En laita.

Lunastin makuupussin ja repun. Hienoja molemmat. Kannatti käyttää niihin vajaa 100 euroa vähistä varoistani. Repusta puuttuu oleellinen osa eli makuualusta. Fiksuna saksalaisena sotilastuotteena se toimii rinkkana kun sujauttaa sisälokeroon taitellun makuualustan, jolloin selkäosa jäykistyy ja helpottaa taakan kantamista. Repussa ei siten tartte erillistä raskasta metallista kehikkoa.

1785168.jpg

Kuuntelen L'Ham de Foc yhtyettä. Saa mieleni vaeltamaan sfääreissä, joissa viihdyn ja jonne kaipaan. Menneisyyteen, yhteisölliseen, sotaretkelle valmistautuvaan heimoon tms. merkityksellistä, mikä toisi elämälle tarkoituksen. Olen ollut aina parhaimmillani jonkinlaisessa kriisitilanteessa. Terästäydyn ja herään eloon. Ja siksi toisekseen mä kaipaan Frodon kotiin....

Seuraava retropukuprojekti onkin viikinkipuku.

Johannes