1127501.jpg

Kuuleeko Johannes, kuuleeko Johannes . . .

Kuuluu huonosti. Mieli harhailee ja vaeltaa missä haluaa minun käskemättä.

Muistoja nousee esiin elävinä milloin vain ja missä vain. Voisin ojentaa käden ja tarttua muistoon, tuoda sen tähän todellisuuteen. En kuitenkaan halua. Toisaalta en jaksa enää torjuakaan.

nosferatu0004.jpg

Olen käynyt terapeutin kanssa tällä viikolla jo kaksi pitkää keskustelua tilanteestani ja jatkamme perjantaina. Padotut asiat murtuvat esiin. En voi sille mitään, eikä minun kannatakaan pidätellä, koska voin purkaa niitä terapiassa ja mennä Mobileen, ensiapuun tai tarvittaessa osastolle miksi niitä nykyään kutsutaan psykiatriselle laitokselle. Saattaisi jopa olla tarpeen jossain välissä.

nosferatu0000.jpg

Töihin en enää palaa tämän päivän jälkeen kuluvana vuonna, enkä ensi vuonnakaan. Haen ensi tilassa lääkäriltä puoli vuotta tai vuoden sairaslomaa / määräaikaista sairaseläkettä. Sovin asiasta jo pomoni sekä alaisteni kanssa ja sijainenkin on jo melkein valittu. Huoh.

Helpottaa.

Olen muuten täynnä kutisevia pilkkuja. Siksikin pakko pyrkiä huomenna lääkäriin kunhan selviän ensin yön yli. Mikä lie allerginen reaktio, rokko tai psykosomaattinen oire.

- Johannes -