983269.jpg

jorinaa Johanneksen kammarista.

Toinen työviikko takana. Ollut mukavaa, mutta uuvuttavaa. Tällä viikolla mä jopa viihdyin töissä kun ei tarvinnut enää jännittää osaamistaan. Rutiinit ovat palanneet mieleen. Joku tässä kuitenkin mättää, koska join itseni känniin viime viikon perjantaina Stardustin lohduttamattomana ja nyt perjantaina ihan muuten vaan kun ei huvittanut lainkaan palata yksinäiseen kotiin. Kostautuu juominen. Mukavan työviikon päätteksi palaan harmauteen. Mä en kai tosiaan salli itselleni liikaa onnea, ettei vaan pääsis kuvitteleen mitään omasta elämästään.

Mun elämän tulee olla tasaisesti kurjaa sekä vielä kurjempaa !

Valkosipuli_pieni.jpg

Vatsa ei kestä juomista eikä töissä lipitettyä kahvia. Parannan aina krapulaa ja kahvinpoltetta ahmimalla lauantaisin valkosipulia. Siis ahmimalla. Sitten lauantaiyö ja sunnuntai kuluukin tuskaillessa valkosipulilöyhkää, hikoilua ja sydämentykytystä. Mä vaan niin rakastan valkosipulia. Jospa oppisi tässäkin asiassa kohtuuteen. Malttia Johannes, malttia. Olikos se muuten Maltti Mäyrä tohtori Sykerössä. Mahtava sarja.

lipas.jpg

Kirjoitettavaa riittäisi useampaankin tekstiin, muttei oikein jaksa. Taidan käydä suihkussa (mistähän syystä) ja katsoa Verhoevenin leffan Black Book. Katsoin eilenkin jonkun elokuvan, mutten muista minkä ja pari dokkaria. Päivällä luin sohvalla maaten kolmen päivän Hesarit. Sunnuntailua. Päässä kalvettaa, tuntuu kuin veri ei oikein kiertäisi ja kasvot loistaisivat värittömyyttään. Joko musta vihdoinkin tulisi vampyyri.

983244.jpg

- Johannes -