Huomenta

Ensin nukun 18 tuntia putkeen ja sitten valvon aamuun saakka. Ihmekös tuo ettei väsytä kun on nukkunut kolmena yönä käsittämättömiä määriä.

En ole ehtinyt vielä lukemaan kaikkia seuraamiani blogeja kunnolla viikonlopun jäljiltä. Auringonkukkametsä on tehnyt Appelsiinin tuoksua -blogissaan salapoliisityötä Rockin' Girl Blogger ansiomerkin syntyhistoriasta. Mielenkiintoista luettavaa, kuten kaikki Auringonkukkametsän asiantuntevat kirjoitukset. Suosittelen.

808302.jpg

Hän antoi minulle Rockin Boy Blogger -huomionosoituksen. Kiitos! Olen otettu.

Mä varmaan valvon terapiaan ja iltaan saakka kunnes nukahdan veljeni luona. En haluaisi valvoa, mutta onnistun ainoastaan pyörimään väkkyränä sängyssä levottomin jaloin. Jalkojen vispaaminen pahenee viikko viikolta. Välillä mä jopa hakkaan sääriäni sänkyä vasten niin että koko huusholli väpättää. Mikähän tohonkin auttaisi? Lääkityksen vaihto. Käsien holtiton tärinä on vaihtunut lääkevalmistajan myötä vispaamiseen. Ojasta allikkoon. Tällaista depressiopotilaan elämä!

Sain sentään luettua väkkyränä pyörimisen ohessa keskinkertaisen nuorten fantasiaromaanin ja katsottua Wild Hogs nimisen elokuvantekeleen kaltaisistani keski-ikäisistä, jotka luulevat olevansa villejä bikereita osatessaan juuri ja juuri ajaa harrikalla nahkakuteisiin pukeutuneina.

- Johannes -