Hei


Sain tällaisen Auringonkukkametsältä.

1472583.jpg

Olen erityisen onnellinen. Kiitos!

Tässä säännöt:

* Sinun tulee jakaa tämä tunnustus 5 blogille, joilla sitä ei vielä ole.

* Jokaisella blogilla tulee olla tarkoitus!

* Tunnustuksen saaneiden blogien tulee linkittää takaisin tälle sivulle!

* Tunnustuksen logon täytyy näkyä blogissa ja logosta on oltava linkki takaisin tähän blogiin.

Poikkean noista säännöistä tarkoituksella ja jaan 'Blogging with a Purpose' -merkin kolmelle seuraamalleni blogille. (Voisin jakaa myös kahdelle muulle, mutta ne eivät näy mun linkeissä, koska kommentoin niihin oikealla nimelläni.)

Ensinnäkin

Kirkon penkistä moskeijan lattialle

sekä

Verhon takaa

jotka tekevät arvokasta työtä kahdella saralla:

1.
Käyvät keskustelua islamilaisen yhteisön sisällä avoimesti ja perustelluin kannanotoin oman uskonsa kysymyksistä korostaen kiihkottomuutta ja eri osapuolten ymmärrystä.

2.
Levittävät tämän keskustelun myötä ja avoimen suhtautumisensa ansiosta islamtietoutta kristittyjen pariin ja käyvät mielenkiintoista vuoropuhelua näiden kahden toisiaan vastaan ajetun uskonnon välillä.

Molemmat blogit ovat kommentointiystävällisiä blogeja, joiden keskustelun taso on keskimääräistä korkeammalla. Hienoa työtä. Nostan hattuani!

Toiseksi

Hiipivä hulluus

Jonka koen itselleni läheiseksi blogiksi, koska sekä kirjoittajan kokemusmaailma että lukijoiden kanssa jaettu elämä koskettaa minua lukemattomilla tavoilla. Vaikken ole tuonutkaan asiaa esille, niin Marian elämän seuraaminen sellaisena kuin hän jakaa sen meille lukijoille on ollut minulle tärkeää omassa tervehtymisprosessinani. Uskon, että moni Hiipivän hulluuden lukija kokee samoin ja Marian blogin tarkoitus tulee esille mm. vertaistuen muodossa. Kaikki tuki Marialle!

Poikkean säännöistä sen verran, että en missään tapauksessa edellytä teitä kolmea sen enmpää laittamaan tunnusta sivuillenne kuin linkittämään sivuani blogiinne (Marialla on jo linkki). Uskon vakaasti jakavani monen lukijan kannan blogeistanne. 

Arvokasta työtä teette!

- Johannes -

PS.
Kaikki blogit, jotka olen linkittänyt omaan blogiini ovat kukin omalla tavallaan tärkeitä ja seuraan myös lukemattomia muita, joista olen valinnut tänne ne tärkeimmät, joihin en kommentoi oikealla nimelläni. Anonyymiyden olen valinnut tietoisesti suojellakseni läheisiäni, koska kirjoitan kuitenkin vaikeistakin asioista, enkä halua vääriä huhuja vääristä ihmisistä. Ymmärrätte varmasti.

1273247.jpg