Hei

1741203.jpg


Sain tällaisen seuraavilta bloggaajilta:

Auringonkukkametsä
Lumi
Olematon

Suuret kiitokset !!!

Tällainen auttaa oikeasti jaksamaan eteenpäin. :)


Säännöt:

1. Voittaja saa laittaa logon blogiinsa.

2. Linkitä siihen blogiin, josta sen sait.

3. Nimeä vähintään 7 muuta blogia sen saajiksi.

4. Laita noiden blogien linkit sivuillesi.

5. Jätä viesti blogeihin, jotka nimesit voittajiksi.Annan kunnianosoituksen kolmelle blogille:

Ei päätä ei häntää elämässä

Hiipivä Hulluus

Tapahtui Tiitiäisen maassa

Kaikki kolme ovat omalla erilaisella tavallaan tärkeitä minulle. Kaikki kolme kertovat enemmän tai vähemmän rikkonaisen / rikotun ihmisen selviytmiskamppailusta. Kaikkea kolmea värittää vahva halu selvitä ja kaikesta kärsitystä huolimatta tavattoman sitkeä rivien välistä välittyvä usko parempaan huomiseen. Kiitos siitä teille kolmelle !!!

1741200.jpg

Tympeämielisyys on jatkanut eloaan. Yhtenä syynä täksi päiväksi suunnitellun museomatkan peruuntuminen. En ole silti luovuttanut, enkä antautunut ahdistukselle. Voin siis selkeästi paremmin, koska jaksan kohentaa oloani. Kiersin eilen mm. kaupungilla, myin satasella kamaa ja kävin jopa tutkimassa kotikaupunkini Tourist Information -toimistossa vapaa-ajantarjontaa. Kirjoitan löydöistäni myöhemmin. Tänään ostin mm. pitkästä aikaa jätskiä ja tuoreita mansikoita, joita oli mahtavaa nauttia voimistelun ja saunan jälkeen. Kävin myös pitkästä aikaa kylässä Erakon luona. Voi kunpa voisin viedä teidät hänen luoksensa. Yksi kummallisimmista ja hauskoimmista ihmisistä ketä olen kuunaan tuntenut. Hän pyysi mua mukaansa pitkälle automatkalle kivifestareille ja Fabergé-näyttelyyn. Hän kun harrastaa geologiaa vai mitä se on kun naputellaan palasia irti kallioista ja kerätään niitä palasia lasivitriineihin. Aion lähteä mukaan kunhan saisin herättyä sunnuntaina kukonlaulun aikaan.

1741199.jpg

Ryhdyin katsomaan Long Way Roundin innoittamana oikein urakalla hankkimiani BBC-dokkareita. Erityisesti eka tänään katsomistani pätkistä sai mielikuvituksen liikkeelle ja herätti henkiin entistä asioista innostuvaa Johannesta. Tässä linkki dokkarin kotisivuille. Jotenkin kummaa, mutta niin rauhoittavaa, millainen tyytyväisen levollinen olo mulle tulee heti ensiminuutilla BBC juontajan (presenter) äänen selvittäessä perinteiseen asialliseen ja kuivakkaan huumorin keinoin jotain aihetta. Muunmuassa David Attenboroughin tyyli ja ääni suorastaan hypnotisoi mut älylliselle kiertoradalle pohdiskelemaan ja ihmettelemään. Mullon syksyyn mennessä aivan kaikki Attenboroughin dokkarisarjat. En vaan saa päätettyä katsoisinko ne vanhimmasta nuorimpaan vaiko toisinpäin, joten olen katsonut viime päivinä osia sieltä täältä. Sekin on kummaa, etten ymmärrä sairauden keskeltä enkunkielistä fiktiota ilman enkkuteksityksiä, mutta faktaohjelmat menevät kaaliin helposti ilman mitään tekstityksiä. No, olen mä lukenut 90% tietokirjoista enkuksi, mutta fiktiosta 90% suomeksi. Selittää osittain. Mua kun on kiinnostanut aina asiat, joista ei oikein löydy kattavasti mitään suomenkielellä.


Mukavaa loppuviikkoa !

- Johannes -